Presentació del catàleg activitats i recursos per l’envelliment saludable a la comarca de Migjorn

Posted on 26 de maig de 2017 Under noticies

Us volem convidar a la presentació del catàleg d’activitats i recursos per a l’envelliment actiu i saludable que s’ha desenvolupat des de l’Observatori de les Persones Majors de Mallorca.

La presentació es durà a terme aquest divendres 26 de maig a les 12h a la Llar de Felanitx ( C/ del Mar , 7; 07200, Felanitx). De les 12.00h a les 13.30h.

Presentarà el catàleg Javier de Juan Martín, President de l’Observatori de les Persones Majors de Mallorca i vicepresident de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials. Després es durà a terme una taula rodona on participaran, en representació de la Conselleria de Salut, Joana Salas Sureda i Elionor Mayol Comas, que són les infermeres que han posat en marxa la ruta saludable de Felanitx; Esther Pérez Gómez, en representació, de Creu Roja; Aina Font Bibiloni, en representació de Obra Social La Caixa; i M. Assumpció Juan Obrador, vicepresidenta de la junta de la Llar de Felanitx. Totes les participants explicaran la tipologia d’activitats que es desenvolupen a la comarca.

Enllaç al catàleg:

http://blogs.imasmallorca.net/mayores/wp-content/uploads/2014/11/CAT%C3%80LEG-DEFINITIU.pdf